11 Websites:Organisaties:Samenvattingen:Gerelateerde categorieën:Gerelateerde trefwoorden:Gerelateerde locaties:
mason-jars.nlMason Jar KitchenDe website verkoopt mason jars in diverse maten en types, waaronder Ball Mason Jars, Oleni Mason Jars en Bormioli Jars. Er wordt benadrukt dat er een overgang plaatsvindt van Ball USA naar Oleni Mason Jars, met een 'OP=OP' aanbieding. De site biedt ook informatie over het gebruik van mason jars, inclusief recepten en tips voor fermentatie, en promoot een duurzame en zero waste levensstijl.Koken & Recepten → Koken 2211 deksel 21 fermentatie 53 collectie 6574 accessoires 12341
kefirkorrels.nlKefirkorrels BVDe website biedt informatie over verschillende soorten kefir, waaronder melkkefir en waterkefir, en een uitgebreide gids over kefir. Het bevat recepten voor melkkefir, instructies voor het maken van melk-kefir en een uitleg over de benodigde materialen, zoals een bolzeef en een geschikt deksel. De website biedt ook gerelateerde websites, een verklarende woordenlijst en algemene informatie over fermentatie, algemene voorwaarden, cookiebeleid, disclaimer en privacybeleid.recept 5647
melkkefir.nlKefirshopDe website bevat informatie over wat melkkefir is, wat het inhoudt en hoe het te bereiden is met slechts melk en melkkefirkorrels. Melkkefir bevat een breed scala aan vitaminen, mineralen en aminozuren, waaronder tryptofaan, wat een rustgevend effect heeft op het zenuwstelsel. Naast informatie over de bereiding en ingrediënten, biedt de website ook recepten, tips, wetenschappelijke uitleg en links naar gerelateerde producten zoals fermentatiepotten en kefirboeken.Voedsel → Zuivel 831 probiotica 88 mineralen 297 vitamine 321 recept 5647
petervanberckel.nlPeter van BerckelPeter van Berckel, kok en fermentatie-expert, werkt aan een kookboek over de veelzijdigheid van volkoren granen en het maken van Tsukémono (Japanse groente-pickles). Het boek ‘Tsukémono’ beschrijft de traditionele Japanse techniek van fermenteren van groenten, waarbij zout een belangrijk ingrediënt is. De pickles worden als bijgerecht bij elke maaltijd gegeten. Het boek biedt eenvoudige recepten met de pickle-pers, waarmee je snel en gemakkelijk gefermenteerde groentegerechten met een Japanse invulling kunt maken. Het wordt gepresenteerd als een praktisch en stijlvol kookboek.Koken → Groenten 11 fermenteren 20 kookboek 127 groente 190
allesvoorkefir.nlKefir AllesDe website verkoopt een breed assortiment aan kefirkorrels, starterspakketten en kefir plantjes en biedt de mogelijkheid om waterkefir en melkkefir zelf te maken. Om kefir te maken, zijn slechts enkele basisbenodigdheden nodig, zoals een weckpot, een zeefje, een trechter en een glazen drinkfles. De website biedt zowel losse benodigdheden als complete starterspakketten aan, en beschikt over een ruime voorraad en een snelle levertijd.Keuken → Gereedschap 14
thefermentcompany.nlThe Ferment CompanyDe website behandelt de aspecten van kefir, inclusief wat kefir is, hoe je het maakt (melkkefir, waterkefir), en de verschillen tussen melkkefir en waterkefir. Er worden recepten gepresenteerd, zoals dikke melk kefir, en instructies over het gebruik van kefirstarters en waterkefirstarters. De website bevat ook tips over het drinken van kefir, de mogelijke bijwerkingen zoals buikpijn, en informatie over de componenten van waterkefir, zoals de benodigde bacteriën en de rol van suiker.Voeding → Gezonde Voeding 376 kefir 16 starter 82 tips 2729 recept 5647
puurtafelen.nlPuur TafelenDe website biedt een sectie met recepten, waaronder de zomerse bessensalade, gekruide frites met paprika en kruidige bietjessoep. Er is een sectie met boekenplanken met informatie en recepten uit verschillende publicaties, zoals ‘Fermentista’ en ‘Puur Aardappel’. De website promoot het concept van fermentatie, met een focus op de voordelen voor de gezondheid, met verwijzing naar specifieke biologische stoffen zoals S-allysteine.Recepten → Gezonde Recepten 38 tuinproducten 32 fermentatie 53 aardappel 538 recept 5647 gezondheid 6343
tsukemono.nlSVH MeesterkokHet kookboek ‘Tsukémono’ van Peter van Berckel leert de lezer hoe hij traditionele Japanse groente-pickles kan maken met een eenvoudige en snelle methode. Het boek bevat meer dan vijftig vegan recepten, zowel Japanse als westerse, en biedt handzame informatie over vitale voeding. De website beschrijft de Japanse traditie van het eten van Tsukémono, gefermenteerde groenten, bij elke maaltijd en introduceert de ‘pickle-pers’ als een essentieel onderdeel van het proces.Recepten → Vegetarisch 699 fermentatie 53 recept 5647 voeding 6064
kefirwinkeltje.nlHet KefirwinkeltjeDe website verkoopt levende kefir en kombucha culturen, essentieel voor het fermenteren van Water- en Melkkefir en kombucha dranken. Er is een uitgebreide selectie van producten gerelateerd aan kombucha, waaronder scoby's, recepten, speciale dranken zoals Cold Brew Kombucha, en zelfs toepassingen zoals gezichtscrèmes en kau snoep. Naast kombucha en kefir, biedt de website informatie en kits voor het fermenteren van diverse groenten, zuurvoedingsproducten zoals zuurkool en azijn, en diverse recepten en startpakketten.Duurzaamheid → Voedingswinkels 2836 kefir 16 fermenteren 20 startpakket 22 kombucha 28 cultuur 3783 recept 5647
fermentary.nlFermentaryDe website biedt een zorgvuldig geselecteerde collectie van natuurlijke wijn, kombucha, kefir, bieren, pickles, kimchi en andere gefermenteerde producten van lokale producenten. Het benadrukt biologische, lokaal gemaakte en seizoensgebonden ingrediënten, waarbij de gezondheidsvoordelen van gefermenteerde voedingsmiddelen en dranken worden benadrukt, met name die rijk aan probiotica. De site bevat ook verhalen over de makers, biedt fermentatie tips en recepten en promoot gemeenschapsbetrokkenheid via nieuwsbrieven en evenementen.kombucha 28 fermentatie 53 probiotica 88 maker 249 wijn 4473
studiofermentation.nlStudio FermentationStudio Fermentation heeft recent besloten om niet langer op markten te verkopen en richt zich nu op andere activiteiten. Bestellingen via de website zijn momenteel niet meer mogelijk. De website introduceert een Telegram kanaal met video's van tankgevechten, helikopteracties, infanterie en kamikaze drones, beschreven als unieke en niet-televisieve content. De website biedt de mogelijkheid om reviews achter te laten en reageert op bestaande reviews.Communicatie → Sociale Media 158 kimchi 23 telegram 37 fermentatie 53